Met ingang van 1 juli sluiten we onze winkel, maar we willen onze klanten bedanken met een exclusieve korting van 40%. Gebruik kortingscode: BEDANKT40 | Gratis verzending vanaf €25
Bekijk reviews op Trustpilot

Carner Barcelona

Een parfummerk dat de essentie van Barcelona uitdrukt

Sara en Joaquim Carner zijn de oprichters van het lifestyle-parfummerk “Carner Barcelona”. De rode draad doorheen hun parfum gamma is hun onvoorwaardelijke liefde voor Barcelona waarbij ze zijn mediterrane ziel, zijn geschiedenis, cultuur, kunst en design overbrengen in hun geuren. Het motto van Carner Barcelona is dat het de levendige geest van Barcelona samenvat in elke individuele fles waarbij duurzaamheid centraal staat. Hiervoor wordt er samen gewerkt met lokale topontwerpers en leveranciers. De houten doppen van de parfum flessen zijn afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen, handgemaakt en individueel gegraveerd in Barcelona. De elegante glazen fles is een ode aan de hedendaagse geest van Barcelona. Strakke lijnen en zwart-witte kleuren verbeelden de eenvoud en moeiteloze houding van het leven aan de Middellandse Zeekust.

Vakmanschap

De kenmerkende parfums van Carner Barcelona zijn ontwikkeld door meesterparfumeurs, wereldberoemde neuzen met behulp van de best beschikbare ingrediënten. Sara werkt nauw met hun samen en bracht haar artistieke en persoonlijke interesses tot leven, waarbij ze delicate mengsels van kostbare ingrediënten creëerde - gebaseerd op delen van zichzelf, haar ervaringen, haar gedachten en dromen.

Carner Barcelona Shop
Winkel in Barcelona © Carner Barcelona

Try before you buy

De eerste editie werd gecreëerd in 2010. Het parfum huis heeft ondertussen, op het moment van schrijven, 7 collecties en in totaal 27 parfums. Een aantal hiervan worden in de komende weken in ons gamma opgenomen. Om jullie kennis te laten maken met dit fantastisch parfummerk, zullen enkele van hun parfums aangeboden worden in onze discovery sets (1,5 ml) en in reisformaat (8 ml). Een aantal prachtige exemplaren worden hieronder toegelicht…
  • Tardes (original collection) is een eerbetoon aan de rust en harmonie van een nazomermiddag - een geur die puur, sereen en omhullend is. De geur neemt je mee op wandel tussen de tarwevelden en amandelbomen onder de zomerse zon. De topnoten van geranium en wilde rozen zijn overgoten met amandelnoten die de geur zijn specifieke amandel handtekening geeft. In het hart is er cederhout, selderij en zoete pruim aanwezig. De langdurigheid van de geur ontstaat dankzij de basisnoten van tonkaboon, musk en heliotroop.
  • Bo-Bo (mediterranean collection) weerspiegelt een oude folkloristische dans die precies is zoals hij klinkt - een levendig en feestelijk gebruik dat vandaag de dag nog steeds de feestelijke mediterrane geest overbrengt. De geur opent fris en citrusachtig met een vleugje bergamot, mandarijn en zwarte bes. Jasmijn en lelietje-van-dalen voegen een vleugje delicate zoetheid toe in het hart van de geur. De basisnoten bestaan uit amber, musk en vetiver. Het is een vrolijke en frisse geur.
  • Costarela (original collection) roept dat unieke gevoel van vrijheid op dat je alleen kunt ervaren als je de onmetelijkheid van de open zee bewondert. De topnoten worden gevormd door de sappige tonen van Italiaanse bergamot omringt door saffraan. Het hart van de geur is opgebouwd uit een marien- en zandakkoord dat je doet wegdromen van een dag aan de open zee. De geur sluit af door een perfect samenspel tussen cederhout, ambroxan en amber.

Wil je meer te weten komen over Carner Barcelona? Neem dan zeker een kijkje op hun website.

Zoeken