Met ingang van 1 juli sluiten we onze winkel, maar we willen onze klanten bedanken met een exclusieve korting van 40%. Gebruik kortingscode: BEDANKT40 | Gratis verzending vanaf €25
Bekijk reviews op Trustpilot

Parfumerie avontuur

Als je een parfumerie binnenwandelt, word je overweldigd door een cocktail van verschillende geuren. Al na enkele seconden heb je het gevoel dat je neus verzadigd is. Heb je zelf zin om een weg te vinden in het doolhof van parfums of laat je je graag adviseren door een "neutrale" parfumconsulent? Even sprayen op papieren strookjes en het testen kan beginnen...

Na het testen van een vijftal geuren, voel je je een beetje ongemakkelijk worden. Zou ik durven vragen om nog een aantal geuren te mogen ruiken of zal ik het hier maar bij laten? Vaak heb je het gevoel dat je meteen moet overgaan tot aankoop omdat ze je afwachtend aankijken. 

Verkeerde beslissing

Mensen kopen vaak te impulsief waardoor parfumflesjes, onder een laagje stof, in de kast belanden. Hoeveel flessen heb jij nog staan die half leeg zijn, die je amper nog gebruikt? Niets is zo jammer als een dure parfumfles kopen wat in de winkel nog een aangename geur leek, en dan plots thuis niet meer jouw ding blijkt te zijn. 

Neem je tijd

Een parfum moet je meerdere keren op de huid kunnen testen, zodat je er zeker van bent dat het perfect bij je past. Een parfum is opgebouwd uit top-, hart- en basisnoten. De topnoten ruik je eerst maar vervliegen snel. Daarna komen de hart- en basisnoten naar voren. Voor het uit proberen van parfum moet je je tijd nemen zodat je al de geurfacetten geroken hebt. Waarom ruikt dezelfde geur bij mijn vriend(in) anders dan bij mezelf? Geuren kunnen een verschillend geurpatroon vertonen afhankelijk van je huidtype. 

Parfum stalen

Stalen zijn een ideale manier om geuren uit te testen. Wil je een exclusieve geur voor een speciale gelegenheid? Een geur voor elk seizoen? Ben je opzoek naar je nieuwe favoriete geur? Hou je gewoon van veel afwisseling zodat je je geur ten allen tijde zelf blijft ruiken? Breid je graag je parfumgarderobe uit? Of waarom eens niet uit je comfortzone treden door een geur te testen van een andere geurfamilie of (niche) merk? Reden genoeg dus. Neem snel een kijkje in ons ruim aanbod van de bekendste designer merken tot de meest exclusieve niche geuren. Gilmera helpt je graag parfum vinden dat écht bij je past.

Zoeken